2011. december 31., szombat

Női DC cipő 40,5-es méretben - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képen látható, kifogástalan állapotban lévő,  nagyon szép női DC cipő. Egyszer volt felvéve, nem jó a mérete. Karácsonyra is jó ajándék, még a doboza is megvan : )
Méret: Eur: 40, 5
           26 cm
Kérdezni licit előtt a legjobb!!! : )Kérdezz bátran a termékeimmel kapcsolatban!
Nézd meg a többi termékemet is, több márkás cucc is van fenn.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást! Bizonyos esetekben előrébb hozok zárást, de licitet nem törlök. Kérem, hogy a licit nyertese az automatikus értesítés után 3-4 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Több esetben megértő vagyok, fizetési gondjai bárkinek lehetnek, erről mindenképp levélben egyeztetés szükséges. Amennyiben a nyertes egy héten belül nem jelentkezik a megnyert termékért, a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett!
Bár továbbra sem szeretek negatív értékelést adni, de úgy tűnik, hogy az utóbbi időben egyre többen licitálnak szórakozásból és élnek vissza az eladók jóindulatával. Remélem Te nem fogsz közéjük tartozni!
Kizárólag ajánlva postázok! Ezt azért írom le ide is, mert a szállítási infók között érthetően le vannak írva az átvételi ill. szállítási feltételek, de volt már olyan vevőm, aki ennek ellenére reklamált. Simán még saját felelőségre sem postázok! Megértésedet köszönöm!
A termékek személyes átvételére Bp-en, a IV. kerületben van lehetőség
 



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 16:58
. Női DC cipő 40,5-es méretben - Jelenlegi ára: 15 000 Ft