2011. augusztus 22., hétfő

Buddha Thangka a Tibet - Rainbow Metta Meditáció

Buddha Thangka a Tibet - Rainbow Metta meditáció:
Thangka Tibetből.

Thangkas a "tekercsek". Ezek festett természetes színt finomra őrölt drágakövek vásznon. Valószínűleg az is keretes üveg mögött, pl.

Feltétel: a fotó, egy kis hiba a fehér a pot (javítható, ha szükséges, a kép szélei még körülmetéletlen, vagyis az is a fotókat látva piros keret kívül egy kis vászon többletet, a legjobb megoldani a háttérkép kés .)

Ez egy nagyon érdekes előadást lenne érdemes foglalkozni vele, és még hosszabb írni részleteket. Arról szól, kapcsolat és kommunikáció.

A színek nagyon magas fény erő, amely köze a példás transzfer hatás (a fázisa metta meditáció).

A kék Körperaureole körül aranyló hajjal, finom vonalak, a háttérben, ül a legfőbb Buddha.

Kisebb inkarnációk ülni piros-zöld-narancs-ray halo. A központi sugár tartalmaz egy arany vonalat. Végén minden egyes rúd halo egy csillag.

A szivárvány színei szimbolizálják öt bölcsességek a Buddha. és fürödni a kicsike inkarnációja, mint egy védő buborék.

A Big Buddha körül állati jelképek, köztük mi is a finom és éles ész felfogás, az állatok jelezte. Fent, a Garuda (szimbóluma a szabadság a félelem és illúziók).

Attól függően, hogy a fény megváltoztatja a megjelenését, mert a fény a különböző pigmentek különböző fény vagy arany felületek. Az arany úgy néz ki, nagyon szép itt különösen a köntös a Buddha és a gerenda halo. Ezt a képet eddig két évvel az én birtokában, tehát nem a reggeli meditáció. A szín és az arany napkeltekor hatások fantasztikus és egyszerűen "jó chi".

Kézzel festett, egyedi darabot Tibet (nem reprint). Ez csak egyszer (mint minden kép, amit ajánlat).

Méret: kb 51,4 cm x 39,6 cm.

200 E.

nepalx1982@gmail.com
Ár: 200 Ft